Gratis poker hos Party Poker

Party Poker Information Vurdering 10/10
Pokerrum Party Poker Party Poker Spiller Niveau 10
Webside partypoker.com Spil udvalg 10
Etableret 2001 Party Poker Party Poker Bonus Værdi 10
Licens Gibraltar Trafik 10
Software iTech Labs Download Party Poker Software 10
Bonuskode PNPARTY Kundeservice 10
Bonus 3000 kroner Vurdering - 10/10

Alle med en poker konto hos Party Poker, kan gratis spille med om de skattefrie pengepræmier. Det koster ikke spor at deltage i de daglige gratis turneringer.

Hvis du leder efter et sted på internettet hvor du både kan spille gratis poker og vinde ægte skattefrie pengepræmier, så behøver du ikke slet ikke at lede videre. Alle der har en poker konto hos verdens næststørste online pokerrum kan nemlig kvit og frit deltage i op til flere daglige gratis turneringer hos Party Poker.

Her kan du for så lidt som ingenting spille med om adskillige af skattefrie pengepræmier. Det eneste der kræves er en pokerkonto og at du sidder klar når turneringerne starter. Det er gratis at åbne en poker konto hos Party Poker og det tager ikke andet end et par minutter før du er klar til at spille online poker.

Når først du har åbnet dig en gratis brugerkonto får du ikke bare adgang til alle de daglige gratis turneringer der findes, men også adgang til et enormt stort udvalg af andre store pokerturneringer samt masser af muligheder for både at spille Sit & Go turneringer og store og små cashgames.

Masser af modspillere

Der er altid masser af spillere der er logget ind hos Party Poker døgnet rundt og du skal ikke være bange for at du skulle komme til at kede dig som kunde. Der vil altid være spillere fra næsten hele verden som er klar til at spille imod dig uanset hvilket tidspunkt af døgnet du vælger at logge dig ind på din konto. Det er netop en af de kæmpefordele der er ved at være kunde hos et så stort pokersite som Party Poker.

Der er masser af andre mindre pokersites hvor du ofte vil kunne opleve at du logger dig ind i håbet om at skulle spille en masse online poker, men i stedet for et fyldtt pokerrum vil du blive mødt af gabende tomme pokerborde.

Det kan godt være meget frustrerende, at se alle de tomme pokerborde, når nu man gerne vil spille online poker. Ikke mindst fordi at langt de fleste pokerspillere i dag er hobby pokerspillere, som måske kun har et par timer om dagen til rådighed hvor de kan tillade sig at spille poker.

Super support

Som kunde hos Party Poker har du ikke bare adgang for et af markedets største udvalg af pokerspil, men du har også adgang til et af markedets bedste kundeservice og support afdelinger, hvor du trygt kan stole på at du kan og vil få hjælp så snart du skulle få brug for det.

Det gælder alt lige fra hvordan du kommer i gang med at spille online poker til hvordan du foretager en indbetaling eller skifter farve på spillekortene. Der er faktisk ikke det som kundesupporten ikke kan være behjælpelig med og det er bare med at spørge sig frem hvis man skulle være i tvivl om noget.

Bonus ved første indbetaling

Ved din første indbetaling du skal lave til din konto vil du endda få mulighed for at få dig en kanon stor bonus på helt op til 3000 danske kroner. Dette uden at du behøver at gøre andet end at indtaste en Party Poker bonuskode inden du foretager dit første indskud. Hvis du eksempelvis skriver PNPARTY i bonusfeltet vil du få fordoblet dit indskud med op til DKK 3000. Dette er et tilbud som alle kan tage imod, blot de husker at bruge bonuskoden når kontoen oprettes.

Så snart du har foretaget dit indskud vil din bonus blive aktiveret. Det betyder, at så snart du har foretaget dit første indskud vil den bonus du har krav på, begynde at kunne blive udbetalt til din Party Poker konto.

Det foregår nemlig på den måde at din poker bonus ikke vil blive udbetalt lige med det samme, men først når du har levet op til de gældende bonuskrav. For at gøre det hele lidt mere spiseligt, har Party Poker besluttet at bonussen vil blive udbetalt løbende i 10 lige store bidder. Det kræves at du optjener x antal party point som svarer til 6 x bonusbeløbet før hele bonussen vil blive udbetalt.

Dog skal du huske at du ikke skal optjene andet end 1/10 af de krævede points førend du får første bid af din bonus udbetalt. Har du lavet et indskud på $200 skal du i alt optjene 1200 Party Point og vil få bonussen udbetalt i rater af $20 pr. 120 points du optjener.

Hvordan du vælger at optjene dine points er 100 % op til dig selv. Du optjener Party Point når du spiller turneringer, cashgame eller Sit & Go turneringer og modtager 2 points for hver $1 du bidrager med i rake.

Hvad der går hurtigst og er nemmest for dig er både et spørgsmål om hvor højt du spiller og hvor mange borde du kan spille på samme tid. Det kan være svært på forhånd at råde om hvordan man bedst og nemmest optjener de krævede points.

Det eneste råd man kan give på forhånd er at man skal huske at bonussen kun er en sidegevinst som man ikke må basere hele sit spil på. Forstået på den måde at man helst ikke skal sætte alt for meget på spil for at spille bonussen fri. Det er vigtigere at vinde i selve spillet end det er at spille for at optjene points.

Velkomst bonussen er som alle de øvrige gevinster og bonusser 100 % skattefrie. Dermed kan du med god samvittighed vinde alle de penge du overhovedet kan komme til hos Party Poker uden at skulle “frygte” at SKAT kommer og kræver deres bid af kagen.

Gå til toppen og lav konto. Klik her!