Hjemmesider om hasardspil i Danmark

le hasard fait bien les choses

Dmoz.org er verdens største og mest omfattende menneske-redigerede links-katalog på internettet, og det er blev opbygget – og vedligeholdes – af et stort globalt netværk af frivillige webredaktører, som sørger for at kataloget altid er opdateret og indeholder de bedste hjemmesider indenfor det felt du interesserer dig for.

Denne blogs speciale er online hasard såsom online casino og poker, og derfor har vi kigget på hvilke hjemmesider dmoz.org har listet indenfor vores felt.

Se dmoz.orgs liste over danske hasard hjemmesider her.

 

Hvorfor skabe et linkskatalog?

I takt med at internettet vokser og vokser, bliver det i stigende grad sværere og sværere for de automatiske søgemaskiner som f.eks. Google, at komme med brugbare søgeresultater. Det har skabt et behov for menneske-styrede linkskataloger, men de “professionelle” hvor lønnede redaktører styrer hvilke links der kommer ind og ud i kataloget, kan slet ikke følge med antallet af nye hjemmesider som skyder op hele tiden på nettet.

Det betyder at disse kataloger ofte er uddaterede og håbløst forældet. Det problem har dmoz.org ikke, da sitet klarer sig ved hjælp af frivillig arbejdskraft, og der er tusindevis af hjælpere, som gør sit til at sikre at kataloget altid er opdateret med de nyeste og bedste hjemmesider.

Dette gør kataloget til et glimrende sted at starte sin surfing på nettet fremfor at bruge de traditionelle søgemaskiner.

Dmoz.org er det eneste store katalog som er 100% gratis at bruge, og det vil det blive ved med at være. Det er også gratis at tilmelde/anbefale sin hjemmeside til Dmoz.org, hvis man ønsker at blive en del af det store, omfattende linkskatalog.