Mobil Poker

888poker_mobil

Her ses 888Poker software på mobilen

At spille mobile poker har aldrig været nemmere. Der er nemlig gjort op med den traditionelle idé om, at du skal sidde ved et bord eller med din computer for at spille poker, eftersom en lang række spiludbydere er begyndt at tilbyde mobile poker, sådan du kan downloade en app, og derved spille fra din mobil eller tablet.

I det følgende vil du kunne læse fordele og ulemper ved mobile poker, som flere og flere danskere benytter sig af.

Læs også: Få den bedste poker bonus på nettet

Hvorfor er mobile poker en god idé?

Med de ressourcer pokersiderne bruger på at udvikle deres indhold til mobilen, er det helt naturligt, at der kun bliver bedre og bedre at spille fra mobilen med tiden.

Allerede nu er der dog flere fordele ved det, og vi har listet dem op herunder.

Du kan spille poker uanset hvor du er:

Hvor du før i tiden var afhængig af at sidde der hjemme foran computeren, eller at have din bærbar med dig rundt, så er det i dag blevet meget lettere at spille online poker.

Nu er du nemlig blot et enkelt klik på mobilen fra at sidde ved den grønne filt, og det er uanset hvor du befinder dig.

Er du på farten i toget, ligger du i sengen og slapper af, eller har du pause på jobbet, så har du mulighed for at hive telefonen frem og spille lidt online poker.

Du skal ikke logge ind med NemID:

Siden 2012 blev det et lovkrav, at man skulle benytte sig af NemID til at logge ind hos casinoer, bookmakere og pokerklienter. Dette var dog kun, hvis man spillede via sin computer.

Benytter du dig af din mobil til at spille poker, kan du omgå NemID, da det ikke er nødvendigt for at logge ind.

Du er derfor ikke afhængig af at have et NemID nøglekort med på vejen, hvis du gerne vil spille online poker.

Ulemper du kan møde ved mobile poker

Som så meget andet, der findes til både PC/Mac og mobile enheder, kan mobile poker have sine begrænsninger i forhold til computerversionerne. Den mest signifikante forskel er mangel på tilhørende pokersoftware. Mange pokerspillere bruger nemlig supplerede pokersoftware til blandt andet at tracke modstanderes adfærd og lignende, hvilket ikke kan lade sig gøre ved mobile poker.

Derudover finder nogle det begrænsende, at de ikke kan spille på mere end ét bord på samme tid i mange apps, hvilket modsat er muligt på PC/Mac.

Ligesom der er fordele ved at spille poker fra mobilen, så er der naturligvis også nogle ulemper. Dem har vi listet op for dig lige her:

Du kan løbe tør for strøm:

Selvom mobiltelefoner er blevet bedre til at holde på strømmen, så mister de det stadig hurtigt. Du vil derfor være nødt til at en oplader tæt på dig, hvis din telefon pludselig begynder at vise kritiske tegn.

Dette er ikke et problem, hvis du sidder foran din stationære computer i huset.

Du kan kun spille få borde ad gangen:

Mange pokerspillere sidder og spiller flere borde end et, når de spiller online poker. Nogle spiller 2-3 stk. andre 10 borde, og enkelte er helt oppe i over 20 borde ad gangen.

Når du spiller poker fra din mobil, vil du opleve, at du kun kan spille få borde ad gangen. Samtidig med at du kun kan spille få borde, er det også svært at skabe et større overblik over bordene, da du kun kan se på et ad gangen.

Du kan ikke lave andet:

Spiller du poker fra din mobil, kan du ikke surfe på nettet ved siden af eller tjekke facebook. Du er derfor bundet til at spille poker, når du spiller poker fra din mobiltelefon.

Spiller du fra computeren, kan du sagtens lave andre ting, mens du sidder og spiller poker.

Når alt dette er sagt, er mobile poker dog en fantastisk mulighed for at spille poker, når man ikke er i nærheden af sin computer.