Om VAS

den livslange proces det er at blive en bedre pokerspiller er noget denne pokerblog vil beskrive og hjælpe nye spillere med at blive. Det er uomtvisteligt bare langt sjovere at spille poker hvis man har bare den mindste ide om hvad det egentligt går ud på og derfor er dygtiggørelse et vigtigt element for enhver spiller.

Der findes oceaner af områder hvor man skal være sig bevidst at et kendskab til disse områder er og bliver en nødvendighed for at kunne blive en vindende pokerspiller. Det er ikke kun det at spille sine egne kort som har betydning. Det faktum at kunne gætte modstanderens hånd har en meget stor betydning og også små tricks som hvornår man skal prøve at bluffe modspilleren eller hvilke flops som gør, at man kan check raise en spiller ud af en pot er noget som er påkrævet for at kunne begå sig på pokerbordene.

Der findes rigtigt meget god litteratur om poker men en af de allervigtigste ting er at følge med i blogs skrevet af pokerspillere da der dagligt, ugentligt eller månedligt kommer indlæg omkring hverdagssituationer fra poker spil på nettet og dermed får læsere af pokerblogs en direkte indsigt i hvordan en pokerspiller tænker.