Skal jeg tage imod spilforslag?

shutterstock_114776125_2

Du kender sikkert det med, at en af dine venner mener, han har fundet det helt perfekte odds, der nok skal skaffe ham lidt ekstra penge henover weekenden. Eller måske har du i lørdagens Premier League-optakt på TV hørt en eller flere eksperter tale varmt om et holds vinderchancer. Derfor kan det være fristende at følge disse spilforslag i jagten på den store gevinst. Men er det altid en god idé at følge disse forslag, og hvor meget bør man egentlig lytte til dem?

 

Lyt til spilforslag med stærke argumenter

Mavefornemmelser kan være gode at følge, men oftest er de lidt farlige. At en stjerneangriber er skadet, eller at man har et godt øje til et hold, behøver ikke at betyde alverden for deres vinderchancer. Hvis du derfor får spilforslag af en ven eller en ekspert, er det en god idé at lytte til deres argumenter for, hvorfor dette er et godt spil, hvorefter du kan vurdere dette. Et godt spilforslag bør tage udgangspunkt i rationelle tanker og vurderinger, hvor man eksempelvis har analyseret holdenes form i de sidste 5-7 kampe og andre forhold, der gør sig gældende.

 

Lav dit eget forarbejde

Den sikreste metode er formentlig, at du laver dit eget forarbejde. Dette tager givetvis en smule tid, men du sikrer dig også, du kan komme i dybden med din analyse, hvilket vil øge dine vinderchancer. Der ligger tonsvis af information tilgængeligt online, og derfor er det vigtigt at gøre sig tanker om holdenes form, som nævnt tidligere, indbyrdes opgør, skader, taktiske overvejelser og andre facetter.

 

Spilforslag fra professionelle

Dermed siger vi ikke, at man ikke kan tage imod spilforslag. Der findes faktisk masser af dygtige eksperter derude. Du kan med fordel sortere i disse eksperter ved at se på, hvem der vinder flest penge tilbage, hvilket enhver ekspert bør have statistik over.

Du finder masser af uafhængige eksperter på nettet og i spilforslag-apps til mobiler, hvor de konkrete spilforslag altid bør tage udgangspunkt i en grundig analyse.

Artikelfoto: Shutterstock